dimarts, 8 de setembre del 2009

Laberitns de s'Hostal













"Hi ha el laberint de senders que vogeixen les pedreres i aboquen a miradors; hi trobaràs el laberint dels vergers de recorregut sinuós que t'obliguen a anar i tornar sobre les mateixes passes, que et menen a un atri clos; et perdràs pel laberint del tòtem, del qual en saps l'entrada però no en veus la sortida."


Aquest fragment pertany al llibre Laberints de s'Hostal l'ha escrit Francesc Florit Nin. Escriptor i pintor nascut a Ciutadella de Menorca l'any 1960. És llicenciat en Filologia Catalana. És professor de llengua i literatura. És membre de l'Institut Menorquí d'Estudis des de la seva fundació. Pertany a les associacions: Lithica, GOB, Ammistia Internacional... També escriu articles d'opinió a la premsa. Ha donat conferències sobre literatura catalana. Ha fet articles de crítica literària sobre novel.la i poesia.

Justament aquest llibre l'ha escrit per a l'Associació Lithica.

6 comentaris:

  1. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris sobre Menorca. Aquest cap de setmana intentaré de pujar les fotos a Picasa i si ho aconsegueixo prometo penjar-les al blog i fer un post amb la meva experiència i opinió de l'illa. Ja us avanço que és meravellosa i que m'ha robat el cor. Tant els seus paisatges, monuments, gastronomia, la gent...

    ResponElimina
  2. Esperem les fotos de Menorca :)

    A mi els laberints m'agraden encara que em perdi

    ResponElimina
  3. Carai!! d'on has tret tants laberints!! Molt xules totes!

    ResponElimina
  4. La setmana que ve me n'hi vaig i ja m'ha fet dententa.

    ResponElimina
  5. No el coneixia, aquest autor. Gràcies per mostrar-nos-el. Menorca? Un paradís.

    ResponElimina