dijous, 3 de setembre del 2009

Menorca





Estaré uns dies de vacances a la preciosa i desconeguda per mi illa de Menorca, tindré el punt de partida a Ciutadella i des d'allà aniré fent excursions. La Minorica romana sempre m'ha atret per la seva cultura talaiòtica, tant enigmàtica, amb les seves impressionants taules de pedra. Ara tinc l'oportunitat de veure-les in situ. Només de pensar en el seu excel.lent formatge, sobrassada i segur que d'altres productes típics que no en tinc coneixement ja se m'obre la gana. Segur que pendre una pomada, seria una heretgia no fer-ho.
Fins a la tornada. Durant aquests dies que em prenc de vacances dono un més que merescut descans al blog i a tots vosaltres,-)
Una abraçada a tots.

9 comentaris:

  1. Que hi passes molt bones vacances. Ja ens contaràs quins descobriments gastronòmics hi fas. Salutacions

    ResponElimina
  2. Menorca és preciosa. Recomano les platges del sud. Bones vacances!

    ResponElimina
  3. Ostres, ara que venia a demanar-te permís per una cosa... he posat una frase teva al blog, al costat de la capçalera, perquè em va agradar molt. Et vaig demanar permís en els comentaris, però no vas tornar per donar-me'l, i ja fa molts dies d'això. Ara l'he posada, però si et molesta m'ho dius i la trauré.

    Bé, que passis unes bones vacances!

    ResponElimina
  4. Bones vacances! Menorca al setembre deu ser una meravella!

    ResponElimina
  5. Ohhh, què bé! Quan em llegeixis ja hauràs tornat. Vindràs encantada de la illa. Jo no hi he anat, però tothom diu que és preciosa.
    Bones vacances!

    ResponElimina
  6. Les vacances. He fet una ullada per la franja dreta del teu blog i he vist que ets de Lloret de Mar. Recordo haver-hi anat i estat alguns dies fa molts, però que molt anys. Era molt jovenet i una colla d'amics vam anar a un càmping, només recordo que estava a dalt d'una muntanya, més aviat un turo i no recordo que la platja estigués tan edificada. Per les nits era molt dificultós caminar, de tanta gent que hi havia, pels carrers on hi havia petites discoteques.
    Res, un record. Que gaudeixis molt (això sembla garantit).

    ResponElimina
  7. espero que et vagin be aquets dies de descans
    tindrien que esser obligatoris.
    ens en faras cinc centims no?
    un bes

    ResponElimina
  8. Bones vacances.
    I si estic a temps de recomanacions, no marxis sense visitar cala Turqueta, cala Blanca i ses coves.

    ResponElimina
  9. No saps com m'agradaria estar-hi ara mateix!
    Passa-ho molt bé maca!

    ResponElimina